Alles lekker goedkoop

Voor de meeste mensen is de prijs van een alles in 1 pakket doorslaggevend om wel of niet over te stappen naar een andere provider. De gangbare internet, telefonie en televisie pakketten verschillen nu eenmaal niet heel veel.

Een bepaalde sportzender of iets sneller internet waar je in de praktijk waarschijnlijk niets van merkt, zijn meestal niet interessant genoeg om een behoorlijke meerprijs te rechtvaardigen. Althans, voor de doorsnee gebruiker niet.

Ben jij ook iemand, die liever een lekker goedkoop abonnement heeft in plaats van een aantal televisiezenders die je nooit bekijkt?

Daarom zijn de meesten op zoek naar een goedkoop alles in 1 pakket.

Kies het goedkoopste alles-in-1 abonnement

Als jij ook tevreden bent met een normaal pakket, dan is het zeker aan te raden om over te stappen. Alle providers proberen de goedkoopste te zijn, want de goedkoopste aanbieder krijgt de overstappende klant.

Ga dus eens kijken op een vergelijkingssite voor alles-in-1 aanbieders en vergelijk de prijzen en aanbiedingen. Neem vervolgens een abonnement, dat goedkoper is dan je huidige abonnement en waar je ook tevreden mee zult zijn.

Je kunt dan meestal een jaar lang genieten van een hele scherpe prijs en andere gunstige aanbiedingen.

Doe hetzelfde nog een keer

En nu komt de truc. Als je slim bent, doe je het jaar daarop precies hetzelfde. Kies weer het goedkoopste alles-in-1 abonnement, dat jou aanspreekt en stap over. Waarom? Omdat je dan weer een jaar van een mooie aanbieding kunt genieten en je bij je huidige abonnement na een jaar reguliere prijzen gaat betalen.

Die reguliere prijzen zijn vaak een stuk hoger, dan de gemiddelde prijs van een stuntabonnement. Je wordt in deze markt dus gestraft als je een trouwe klant bent. Gek, maar waar. Dus wees geen dief van je eigen portemonnee en stap ieder jaar over naar een provider, die op dat moment de beste aanbieding heeft.